Chris Nabuurs

Chris Nabuurs

Payrolladviseur

Chris Nabuurs

Payrolladviseur

Door Mettom krijgen ondernemers meer tijd voor wat ze zelf echt leuk vinden. Ik vind het mooi als zij focus kunnen houden en zo weer met plezier aan het werk gaan.

Ik houd van een feestje. Samen komen met vrienden en borrelen of lekker eten vind ik gezellig om te doen. Ook doe en creëer ik graag leuke dingen met mijn gezin. Ik ben een ondernemend type en zit niet vaak stil. Je vindt me geregeld op de tennisbaan en iedere woensdagochtend ga ik tot het uiterste tijdens de bootcamps die we doen met het team.

Bij Mettom houd ik me bezig met acquisitie en relatiebeheer. Ik ben graag een sparringpartner voor ondernemers die op het gebied van werkgeverschap ondersteuning kunnen gebruiken. Mijn jarenlange ervaring in de horecabranche kunnen mij helpen om jou een klankbord te bieden voor al je vraagstukken.

Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. We hebben een leuk team met veel verschillende mensen van jong tot oud. Iedereen heeft een andere achtergrond en dat maakt het team super dynamisch. Ik maak deel uit van een jong en groeiend bedrijf en daar haal ik energie uit. We werken goed samen. Samen met elkaar maar ook samen met onze klanten en medewerkers!