Dit zeggen enkele
klanten over ons

Straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks

Rick Meulendijks

Straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks

In Mettom hebben we een betrouwbare partner gevonden die op een manier werkt zoals wij dit graag zien. Informeel en met veel kennis van zaken. De lijntjes zijn kort en zaken worden snel geregeld.

Lees meer
STONE Business Associates 
 

Peter Caljé

STONE Business Associates

Op een bepaald moment hadden wij geen zin meer in de administratieve rompslomp omtrent het werkgeverschap, het schakelen met een bedrijfsarts en de diverse instanties waar we mee te maken hadden. Wij wilden af van de verschillende loketten en alles onderbrengen bij één partij.

Lees meer
Restaurant De 3 Gebroeders
 

John Sanders

Restaurant De 3 Gebroeders

Ons personeelsbestand is wisselend omdat wij afhankelijk zijn van het seizoen en dus verschillende piekmomenten hebben. Door deze wisselende piekmomenten is het fijn om samen te werken met Mettom!

Lees meer

Sinds een paar jaar zijn wij overgestapt naar Mettom om gebruik te maken van hun dienstverlening. Wij hebben alles omtrent het werkgeverschap altijd zelf gedaan. Op een bepaald moment hadden wij geen zin meer in de administratieve rompslomp, het schakelen met een bedrijfsarts en de diverse instanties waar we mee te maken hadden. Wij wilden af van de verschillende loketten en alles onderbrengen bij één partij. Wij hebben met verschillende payrollbedrijven gesproken, maar met Mettom was de klik er meteen!

In Mettom hebben we een betrouwbare partner gevonden die op een manier werkt zoals wij dit graag zien. Informeel en met veel kennis van zaken. De lijntjes zijn kort en zaken worden snel geregeld. Mettom is er niet alleen voor ons, maar vooral ook voor onze medewerkers. Zij kunnen daar terecht met al hun vragen en worden er altijd goed geholpen.

Rick Meulendijks

Straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks