Dit zeggen enkele
klanten over ons

Straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks

Rick Meulendijks

Straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks

In Mettom hebben we een betrouwbare partner gevonden die op een manier werkt zoals wij dit graag zien. Informeel en met veel kennis van zaken. De lijntjes zijn kort en zaken worden snel geregeld.

Lees meer
STONE Business Associates 
 

Peter Caljé

STONE Business Associates

Op een bepaald moment hadden wij geen zin meer in de administratieve rompslomp omtrent het werkgeverschap, het schakelen met een bedrijfsarts en de diverse instanties waar we mee te maken hadden. Wij wilden af van de verschillende loketten en alles onderbrengen bij één partij.

Lees meer
Restaurant De 3 Gebroeders
 

John Sanders

Restaurant De 3 Gebroeders

Ons personeelsbestand is wisselend omdat wij afhankelijk zijn van het seizoen en dus verschillende piekmomenten hebben. Door deze wisselende piekmomenten is het fijn om samen te werken met Mettom!

Lees meer

Binnen ons bedrijf werken wij met fulltimers maar ook met veel parttimers. Ons personeelsbestand is wisselend omdat wij afhankelijk zijn van het seizoen en dus verschillende piekmomenten hebben. Door deze wisselende piekmomenten is het fijn om samen te werken met Mettom! Wij maken veel gebruik van oproepkrachten die we in kunnen zetten in de drukke periodes.

Mettom geeft ons rust rondom de administratie en de verwerking van de arbeidsuren van onze medewerkers. Er wordt echt met ons mee gedacht. Verschillende mensen van Mettom komen uit de horeca en daardoor weten zij ook wat er speelt. Zo kunnen we met Mettom ook sparren over andere zaken dan alleen personeel. Ik wil in ieder geval niet meer zonder. Waar ik vroeger veel nachtwerk had met mijn administratie, ben ik nu in de avonduren met zaken bezig waar ik ook echt mee bezig moet zijn: het gastheerschap en ervoor zorgen dat gasten een goede avond in onze zaak hebben!

Restaurant De 3 Gebroeders

John Sanders