Dit zeggen enkele
klanten over ons

Straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks

Rick Meulendijks

Straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks

In Mettom hebben we een betrouwbare partner gevonden die op een manier werkt zoals wij dit graag zien. Informeel en met veel kennis van zaken. De lijntjes zijn kort en zaken worden snel geregeld.

Lees meer
STONE Business Associates 
 

Peter Caljé

STONE Business Associates

Op een bepaald moment hadden wij geen zin meer in de administratieve rompslomp omtrent het werkgeverschap, het schakelen met een bedrijfsarts en de diverse instanties waar we mee te maken hadden. Wij wilden af van de verschillende loketten en alles onderbrengen bij één partij.

Lees meer
Restaurant De 3 Gebroeders
 

John Sanders

Restaurant De 3 Gebroeders

Ons personeelsbestand is wisselend omdat wij afhankelijk zijn van het seizoen en dus verschillende piekmomenten hebben. Door deze wisselende piekmomenten is het fijn om samen te werken met Mettom!

Lees meer

STONE bemiddelt Interim Professionals op tijdelijke opdrachten en projecten. Toen wij in 2014 aan de vooravond stonden van de uitvoering van onze ambitieuze plannen waren wij direct op zoek naar een professionele en ondernemende leverancier om ons de personeels- en salarisadministratie van onze gedetacheerden uit handen te nemen. Mettom werd ons aanbevolen door ons eigen netwerk en dat bleek een schot in de roos.

Zowel voor ons als organisatie als voor onze interim professionals die bij Mettom konden rekenen op een tot in de puntjes geregelde arbeidsovereenkomst en tijdige salarisbetaling. Naast een uitstekende dienstverlening is onze tevredenheid voor een groot gedeelte bepaald door de samenwerking zelf. Mettom is hierin proactief en issues, die er natuurlijk altijd zijn, worden snel en praktisch opgelost.

De kennis van Mettom is zodanig dat je altijd een goed advies kunt verwachten, ongeacht de cao waarbinnen wij een professional ter beschikking stellen. Doordat wij bij veel verschillende klanten zitten in verschillende branches is het soms lastig om een bepaalde cao te volgen. Wij willen kundige mensen op de goede plaats neerzetten maar zijn geen experts in cao’s. Mettom ondersteunt ons hierin om ervoor te zorgen dat de inlenersbeloning goed gevolgd wordt en dat de medewerker krijgt waar hij recht op heeft.

Peter Caljé

STONE Business Associates