_Kitty Viguurs
Payrolladviseur

Het verbinden van mensen, het schakelen op verschillende niveaus en het leggen van nieuwe contacten geeft mij ontzettend veel energie.

Lees meer
_Karin Vermulst
Payrolladviseur

Ik wil met jou als ondernemer een lange termijn relatie opbouwen waarin ik met je meedenk en waarin we echte businesspartners worden!

Lees meer
_Daniel Perez
Payrolladviseur

Gaat niet bestaat niet! In mijn ogen is eigenlijk alles mogelijk, zolang je er maar echt voor gaat.

Lees meer
_Chris Nabuurs
Payrolladviseur

Door Mettom krijgen ondernemers meer tijd voor wat ze zelf echt leuk vinden. Ik vind het mooi als zij focus kunnen houden en zo weer met plezier aan het werk gaan.

Lees meer
_Irene Bots-Coopmans
Payrolladviseur

De combinatie van het sparren met jou over je bedrijf, het adviseren op HR-gebied en dit verbinden met mijn netwerk is perfect. Dat vind ik ook het allerleukste om te doen!

Lees meer
_Gerben de Wit
Payrolladviseur

Mensen-mensen zijn goed in het werk dat wij verrichten. Hier geloof ik in.

Lees meer
_Albert van Dommelen
Payrolladviseur

Door mijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche, ervaring als leidinggevende en als ondernemer ben ik in staat om me in jou te verplaatsen en oplossingen aan te dragen waar jij echt iets aan hebt!

Lees meer
_Sergio Payo
Payrolladviseur

Het schakelen met ondernemers omtrent ingewikkelde HR vraagstukken of payrolling geeft mij energie. Specialistenwerk waar ik mijn hand niet voor omdraai!

Lees meer
_Rob Toonders
Directie

De oprechte wil om zaken zo goed mogelijk te regelen voor onze klanten en om van daaruit te bouwen aan een jarenlange samenwerking, dat is mijn drijfveer!

Lees meer
_Niki Bijnen
Backoffice

Werken bij Mettom is geen dag hetzelfde. Die afwisseling maakt dat ik het iedere dag weer leuk vind om te gaan werken.

Lees meer
_Sylvia Broekhuizen
Backoffice

Het constant in contact staan met opdrachtgevers, medewerkers en collega’s: dat is wat werken bij Mettom voor mij zo leuk maakt!

Lees meer
_Tim Claassen
Manager automatisering, ICT en kwaliteit

We streven er iedere dag naar om alles een beetje beter en efficiënter te doen. Als bedrijfskundige geloof ik dat dit noodzakelijk is om het verschil in de markt te kunnen maken.

Lees meer
_Cherry Zoontjens-Krak
Backoffice

Mijn opleiding en werkervaring liggen beide in het arbeidsrecht. Ik denk graag mee over het up to date houden van onze juridische documenten. Veelzijdig en uitdagend werk!

Lees meer
_Björn Stommels
Directie

Het optimaliseren van Mettom is voor mij heel belangrijk: hiermee probeer ik mensen intern en extern aan ons te binden.

Lees meer
_Gaby Kantelberg
Marketing en communicatie

Ik heb een grote passie voor marketingcommunicatie en online content. Met mijn hart en hoofd zet ik samen met mijn collega’s Mettom verder op de kaart!

Lees meer
_Natascha Smeels
Financiële administratie

Onze klanten zijn allemaal ondernemer en een financieel gezonde bedrijfsvoering is voor elke onderneming, groot of klein, essentieel. Dat is waar ik in geloof!

Lees meer
_Irma Hoeks
Verzuimbegeleiding

Het contact met de medewerkers en het schakelen tussen de diverse betrokken partijen: dit zijn zaken die het werken bij Mettom voor mij zo leuk maken!

Lees meer
_Zoë de Poortere
Backoffice

Als eerste aanspreekpunt ben ik een persoonlijk visitekaartje voor Mettom. Het verder helpen van en het contact met mensen: daar ben ik het liefst mee bezig!

Lees meer