Door payroll management van jouw bedrijf een stuk makkelijker! - Mettom

Door payroll management van jouw bedrijf een stuk makkelijker!

Wist je dat door payroll management van jouw bedrijf makkelijker wordt? Omdat je totaal wordt ontzorgd op het gebied van jouw personeelszaken, kun jij je bezighouden met andere zaken. Jouw passie komt weer op nummer 1 te staan in plaats van die lastige rompslomp omtrent jouw medewerkers. Bij Mettom vinden we dat jij bezig moet kunnen zijn met jouw passie. Dat is toch het leukste van het ondernemerschap?

waarom-door-payroll-management-makkelijker-wordt

Waarom door payroll management makkelijker wordt

Je denkt erover na om je personeelszaken uit te besteden aan Mettom. Ineens komen er een aantal belangrijke taken waar je je eerst veel mee bezig hield te vervallen. Veel administratieve en lastige taken die horen bij het werkgeverschap: daar hoef jij niet meer aan te denken. En dat voelt voor veel ondernemers als een verademing. Wist je dat onder andere de volgende taken van jou worden overgenomen als je samenwerkt met Mettom?

De voordelen voor jou als ‘werkgever’ van payroll management

Hoewel je door een samenwerking Mettom zelf juridisch gezien geen werkgever meer bent, blijf jij natuurlijk de leidinggevende op de werkvloer. Wij nemen een groot aantal management taken op het gebied van personeel van je over. Tegelijkertijd kun je rekenen op de volgende voordelen als je de samenwerking aangaat met een payrollorganisatie.

Ziekteverzuim

Mettom neemt de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van jou over. Zo krijg je niet te maken met hoge verzuimkosten.

Wijzigende wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is continu in beweging. Wij zijn altijd op de hoogte van wijzigingen.

Pensioen

Het afsluiten van een pensioenregeling is duur en vooral taaie kost. Mettom zorgt voor de aanmelding van je medewerkers en voor de pensioenafdrachten.

Administratie

Mettom neemt het contractbeheer, de personeels- en salarisadministratie en aanmelding bij diverse instanties van je over.

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Door onze dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

payroll-constructie-payroll-kosten-berekenen

De kosten van payrolling voor jouw bedrijf, door payroll management ook goedkoper

Denk je eraan om de samenwerking aan te gaan met een payrollbedrijf zoals Mettom? Dan is het natuurlijk voor jou als manager heel belangrijk om te weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Bij payrollen betaal je één bedrag voor al jouw personeelskosten. En dat zijn dus die kosten waar we het hierboven al over hebben gehad. Bij payrolling werken we met een zogenaamde payrollfactor. Jij betaalt het bruto salaris van je medewerker in combinatie met deze factor. Op deze manier heb jij nog maar één factuur voor al jouw personeelszaken.

Wil je weten wat payrolling in jouw geval kost? Bereken het meteen met onze payroll calculator!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten