Payrollbedrijven: 3 manieren hoe zij startende werkgevers helpen - Mettom

Payrollbedrijven en startende werkgevers: 3 manieren hoe payrollers helpen

Startende werkgevers komen, als zij hun eerste medewerker gaan aannemen, voor nog meer uitdagingen te staan dan ze al stonden. Je groeit lekker door maar wilt natuurlijk de focus houden op jouw core business. Toch kan een nieuwe medewerker ervoor zorgen dat je deze focus verliest. Gelukkig zijn daar payrollbedrijven die startende werkgevers graag helpen met de rompslomp omtrent het eerste personeel.

payrollbedrijven-zorgen-voor-secundaire-arbeidsvoorwaarden

Payrollbedrijven helpen op verschillende manieren!

Veel ondernemers denken dat payroll bedrijven alleen maar werken voor grote bedrijven. Dit is één van de misvattingen over payrolling. Payrolling bedrijven bieden juist voor de kleinere, startende werkgevers dé perfecte oplossing voor hun personeelszaken. Hieronder lichten we 3 redenen toe waarom payroll bedrijven juist voor kleinere werkgevers dé oplossing zijn!

1. Payrollbedrijven zorgen voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Medewerkers gaan tegenwoordig niet meer alleen af op een goed salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden zij minstens zo belangrijk! Om medewerkers aan je te binden, moet je dus de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Omdat er heel veel mogelijkheden zijn qua secundaire arbeidsvoorwaarden kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heeft een payrollbedrijf een standaardpakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaarstaan:

Uiteraard zijn er nog veel meer secundaire arbeidsvoorwaarden die je kunt bieden aan je personeel. Payroll bedrijven zijn specialisten in werkgeverschap en denken graag met jou mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf zodat jij een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden biedt aan je eerste medewerker.

hr-collega-op-afstand

2. Een payroller is een HR-collega op afstand

Als je voor het eerst personeel gaat aannemen, heb je waarschijnlijk geen kaas gegeten van alles wat komt kijken bij het werkgeverschap. Als je alles zelf moet doen, heb je verschillende specialisten nodig die jou helpen. Denk alleen al aan een salarisverwerker, een partij die het pensioen regelt én een jurist die jou helpt met bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst.

Voor al deze specialisten maak je losse kosten. Je hebt bovendien meerdere aanspreekpunten waar je steeds uit moet kiezen. Als jij de samenwerking aangaat met een payrollbedrijf heb je één aanspreekpunt die je helpt én een team vol specialisten tot jouw beschikking staan. Alles tegen één tarief en je krijgt nooit te maken met meerkosten voor extra advies.

3. Een gegarandeerde kostenbesparing ten opzichte van zelf doen

Het aannemen van een eerste medewerker kost veel geld. Naast het bruto salaris krijg je te maken met heel veel verschillende andere kostenposten die ondernemers vaak vergeten. Payroll bedrijven leveren een besparing op ten opzichte van zelf je personeelszaken regelen. De tarieven van payrolling liggen vaak gewoon lager dan wanneer je het zelf zou doen. Dit komt onder andere doordat een payrollbedrijf haar dienstverlening op grote schaal wegzet. Hierdoor krijgt het payrollbedrijf te maken met schaalvoordelen. Daarnaast heeft een payrollbedrijf haar processen verregaand geautomatiseerd. Dit zorgt er samen voor dat het payrollbedrijf lagere kosten aan jou hoeft door te berekenen.

Kies jij voor zorgeloos werkgeven met een payrollbedrijf?

Zie jij jezelf wel een eerste medewerker aannemen maar zit je voorlopig niet te wachten op alle rompslomp die komt kijken bij het aannemen van personeel? Wellicht kunnen wij jou helpen met onze payroll dienstverlening!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten