Payrolling werknemers? Zij zitten goed bij Mettom! - Mettom

Payrolling werknemers? Zij zitten goed bij Mettom!

Ben jij op zoek naar een partner die kan zorgen voor jouw personeelszaken? Omdat je hier zelf niet zoveel van weet? Of omdat je je maximaal wil focussen op je core business? Er zijn veel verschillende manieren om jouw personeelszaken uit te besteden. Met de payrolling service van Mettom weet je zeker dat je nergens meer over na hoeft te denken. Hoe wij het regelen voor jouw payrolling werknemers lees je in deze blog!

Onze dienstverlening voor payrolling werknemers

Wanneer je de samenwerking aangaat met een payrollbureau verandert er veel voor jou als ondernemer. Je gaat je eerste medewerker aannemen en je wordt ineens leidinggevende. Dat is een grote stap. Het zou natuurlijk ook kunnen dat je al mensen in dienst hebt maar jouw personeel onderbrengt bij een payroller. Dan heb je ineens veel minder werk aan je personeel. Zo kun jij je focussen op je core business.

Voor jouw medewerkers verandert er op de werkvloer niet zoveel. Wanneer je medewerker een payrolling werknemer wordt, blijft hij enkel voor jou werken en blijf jij de leidinggevende op de vloer. Toch verandert er aan de achterkant veel. Zo krijgt je medewerker bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst van het payrollbureau, krijgt je payrolling werknemer uitbetaald door het payrollbedrijf en kan je medewerker rekenen op veel verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden.

payrolling-werknemer-driehoeksrelatie

De voordelen voor payrolling werknemers

Wij vinden dat met payrollen werknemers het beste verdienen! Voor het grootste gedeelte blijft het payrollbedrijf op de achtergrond. Tegelijkertijd krijgt je medewerker te maken met verschillende voordelen. Zo is payroll voor werknemers een goede manier om invulling te geven aan goed werkgeverschap! Jouw payrolling werknemers kunnen rekenen op de volgende voordelen.

 • Pensioenregeling
 • Opleidingsmogelijkheden in het portaal van GoodHabitz
 • Professionele begeleiding bij ziekte
 • WGA-aanvullingsverzekering bij langdurige ziekte
 • Strakke salarisadministratie
 • Een HR-vraagbaak waar zij altijd terecht kunnen
 • Collectieve personeelsvoorzieningen
 • Korting op uitjes

Je ziet dat door payrollen werknemers goed zitten bij Mettom. Niet alleen jouw medewerkers kunnen rekenen op voordelen. Ook jij als opdrachtgever kunt rekenen op verschillende voordelen als je gaat payrollen. Denk bijvoorbeeld aan een serieuze kostenbesparing, geen ziekterisico meer en een professionele basis voor goed werkgeverschap voor jouw payrolling werknemers.

Payroll voor werknemers: ben jij overtuigd?

Mettom zorgt met payroll voor werknemers voor een professionele basis. Wij staan voor goed werkgeverschap en vinden dat jouw medewerker recht heeft op de beste werkplek. En wij helpen jou daar als startende ‘werkgever’ graag een handje bij. Ben jij overtuigd van de meerwaarde van payrolling voor jouw bedrijf en voor jouw personeel? We praten je graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

  9 .4
  9 .4
  Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
  Sluiten