Cherry Zoontjens - Krak

Cherry Zoontjens - Krak

Juridische zaken

Cherry Zoontjens - Krak

Juridische zaken

Mijn opleiding en werkervaring liggen beide in het arbeidsrecht. Ik denk graag mee over het up to date houden van onze juridische documenten. Veelzijdig en uitdagend werk!

In de weekenden ben ik graag buiten om te zwemmen of om te fietsen. Wanneer ik zin heb in een rustig weekend vind ik het fijn om vrienden en familie te ontvangen. Samen eten en spelletjes doen zijn activiteiten waar je mij blij mee maakt.

Bij Mettom houd ik mij hoofdzakelijk bezig met juridische zaken. Daarnaast houd ik me ook bezig met verzuim. Mijn hart ligt bij het arbeidsrecht en hier ben ik dan ook een groot deel van mijn tijd mee bezig. Voordat ik bij Mettom begon was ik werkzaam als arbeidsrechtjuriste en gaf ik werkgevers en werknemers juridisch advies. Hoewel ik mijn werk destijds leuk vond, kon ik me niet goed ontwikkelen. Toen ik eenmaal bij Mettom terecht kwam werd mij duidelijk dat het ook anders kon.

Voor mij is Mettom de perfecte werkgever. Niet alleen de uitdagende taken maar ook de informele sfeer en gemoedelijkheid maken het voor mij leuk om te werken bij Mettom!