De herfstvakantie staat voor de deur! Tijd voor de Mettom Pretpas.

Ben jij een klant van Mettom? Of een medewerker met vaste uren? Dan heb je van ons een Mettom Pretpas gekregen. Met deze pas krijg je kortingen op diverse uitjes in Nederland. Het aanbod is super divers, van concerten tot dierenparken. Er is voor ieder wat wils!

Omdat de herfstvakantie voor de deur staat hebben we de drie favoriete uitjes van de Mettommers uitgelicht. Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij en ga je erop uit in de herfstvakantie!

1. Pathé Midweek Voucher: met deze voucher kun je van maandag tot en met donderdag voor €7,50 per persoon naar de bioscoop. Omdat de herfstdagen soms nogal druilerig kunnen zijn hét perfecte uitje als je geen zin hebt om thuis op de bank te zitten! 

2. Safaripark Beekse Bergen: in dit dierenpark waan je je in Afrika! Als je een dagje naar de Beekse Bergen gaat kun je kiezen voor meerdere safari’s: laat je rondrijden in een echte safaribus, ga met de boot over het water, wandel door het park óf pak je eigen auto en rijd zelf over de savannes. Een ideaal dagje uit voor een mooie herfstdag.

3. Een dagje naar de hoofdstad met meerdere kortingen: ben jij van plan om een dagje de toerist in eigen land uit te hangen in Amsterdam? Met de Mettom Pretpas krijg je korting op meerdere uitjes in onze hoofdstad. Doe bijvoorbeeld een rondvaart, ga mee met de hop on hop off bus, maak een foto met jouw favoriete beroemdheid in Madame Tussauds en ga voor een ijskoude ervaring naar de Amsterdam Icebar. 

Uiteraard zijn er nog veel meer uitjes die je in de herfstvakantie of in je weekend kunt ondernemen. Wil je meer weten en het aanbod checken? Bekijk het aanbod hier.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.