Banner
29-11-2018

De passie van payrolladviseur Karin: werkgeluk

In mijn vrije tijd wilde ik altijd al mensen inspireren over het volgen van je hart en proactief verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk. Ook vind ik het belangrijk om te kijken naar wat we zelf kunnen doen om de wereld een stukje beter te kunnen maken.

Allereerst moet je zelf gelukkig zijn voordat je de wereld een stukje beter kunt maken. Daarin geloof ik ook dat werkgeluk, gezonde voeding, sporten en een juiste mindset belangrijk zijn. Sommige dingen lopen zoals ze lopen maar de manier waarop je daarmee omgaat daar kies je zelf voor! Mijn motto in het leven is dan ook: “Ik heb liever spijt van de dingen die ik wel doe, dan dat ik ze niet gedaan heb”. Risico nemen in het leven dus!

Ongeveer een half jaar geleden merkte ik dat ik de mensen in mijn werk wilde inspireren. We werken namelijk allemaal ontzettend veel in ons leven. Hoe zonde zou het zijn als ik alleen in mijn vrije tijd mensen inspireer over het volgen van je hart, terwijl ik hier het liefst heel de dag mee bezig wil zijn.

De welvaart hebben we bereikt maar voor ons is het welzijn belangrijker dan ooit. In mijn werk wil ik bijdragen aan het aanpakken van een sociaal maatschappelijk probleem. We leven tegenwoordig in een wereld waarin we bereikbaar moeten zijn, de technologische ontwikkelingen niet meer bij te houden zijn en de prikkels ons om de oren vliegen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Wij van Mettom willen altijd mensen helpen met het waarmaken van hun ambities door werkgeluk en verbinding. Daarom komt er binnenkort iets heel tofs aan! Ben je nieuwsgierig geworden? Blijf ons dan volgen want binnenkort hoor je meer!

- Karin Vermulst, payrolladviseur bij Mettom Payrolling