Banner
03-04-2018

Eindje Rennen was een groot succes! Tijd voor een tweede editie.

De eerste Eindje Rennen Mettom was een groot succes. Een enthousiaste groep hardlopers trok de stoute sportschoenen aan en rende een eindje mee met Albert van Mettom. Omdat het evenement zo goed ontvangen werd, gaan we er in april weer helemaal vol voor en komen we met een tweede Eindje Rennen!

Doe je mee? Op 11 april vertrekken we om 12:00 uur vanaf de hoofdingang van het Videolab (Torenallee 20). Verzamelen kan van te voren in de gezamenlijke ruimte op de BG van het Videolab (binnen rechts). Je herkent ons aan de Mettom-vlag! Hier kunnen evt. ook spullen (onbewaakt) achtergelaten worden.

Het rondje dat we gaan hardlopen zal 4-5 kilometer lang zijn. Tempo wordt aangepast aan de langzaamste loper, het is immers geen wedstrijd. Enige vereiste voor deelname is dat je 5 kilometers aaneengesloten kunt hardlopen.

Na afloop (we verwachten om 12:30u terug te zijn in het Videolab) is er gelegenheid om samen te lunchen en te netwerken. Je kunt je eigen boterhammetjes meenemen of voorafgaand aan het lopen een bestelling plaatsen (eigen rekening) bij Blok 63-S, wij zorgen er dan voor dat deze na afloop wordt bezorgd.

Er is beperkt gelegenheid tot douchen in het Videolab.