Banner
10-07-2018

Eindje Rennen Mettom editie 5!

Supertof om te zien dat steeds meer lopers ons weten te vinden en net als wij geloven dat een sportieve break tijdens de werkdag op meerdere vlakken goed voor je is. Niet alleen vanwege het sportieve aspect en het feit dat je na de middag met meer energie aan je werkzaamheden begint, maar ook omdat samen sporten kan verbinden!

Doe jij deze keer ook mee? Op 11 juli vertrekken we om 12:00u vanaf de hoofdingang van het Videolab (Torenallee 20). Verzamelen kan van te voren in de gezamenlijke ruimte op de BG van het Videolab (binnen rechts). Je herkent ons aan de Mettom-vlag! Hier kunnen evt. ook spullen (onbewaakt) achtergelaten worden.

Het rondje dat we gaan hardlopen zal 4-5 kilometer lang zijn. Tempo wordt aangepast aan de langzaamste loper, het is immers geen wedstrijd. Enige vereiste voor deelname is dat je 5 kilometers aaneengesloten kunt hardlopen.

Na afloop (we verwachten om 12:30u terug te zijn in het Videolab) is er gelegenheid om samen te lunchen en te netwerken. Je kunt je eigen boterhammetjes meenemen of voorafgaand aan het lopen een bestelling plaatsen (eigen rekening) bij Blok 63-S, wij zorgen er dan voor dat deze na afloop wordt bezorgd.

Er is beperkt gelegenheid tot douchen in het Videolab. In verband met de vakantieperiode slaan we Eindje Rennen Mettom in augustus even over.