Banner
02-05-2018

Eindje Rennen Mettom komt met een derde editie!

De afgelopen twee edities van Eindje Rennen Mettom waren een groot succes. Een enthousiaste groep trok de stoute sportschoenen aan en rende een eindje mee met Albert van Mettom. Omdat het evenement zo goed werd ontvangen, komen we de tweede woensdag van mei terug met Eindje Rennen Mettom #3.

Doe jij ook mee? Op 9 mei vertrekken we om 12:00 uur vanaf de hoofdingang van het Videolab (Torenallee 20). Verzamelen kan van te voren in de gezamenlijke ruimte op de BG van het Videolab (binnen rechts). Je herkent ons aan de Mettom-vlag! Hier kunnen evt. ook spullen (onbewaakt) achtergelaten worden.

Het rondje dat we gaan hardlopen zal 4-5 kilometer lang zijn. Het tempo wordt aangepast aan de langzaamste loper, het is immers geen wedstrijd. De enige vereiste voor deelname is dat je 5 kilometers aaneengesloten kunt hardlopen.

Na afloop (we verwachten om 12:30u terug te zijn in het Videolab) is er gelegenheid om samen te lunchen en te netwerken. Je kunt je eigen boterhammetjes meenemen of voorafgaand aan het lopen een bestelling plaatsen (eigen rekening) bij Blok 63-S, wij zorgen er dan voor dat deze na afloop wordt bezorgd.

Er is beperkt gelegenheid tot douchen in het Videolab.