Banner
11-01-2019

In 2019 stoppen met uitstellen? Stel dat niet uit!

Voordat ik begon aan dit artikel had ik al 10 andere dingen gedaan terwijl in mijn agenda stond dat ik toch echt een artikel over uitstellen zou moeten schrijven. Stoppen met uitstellen is een goed voornemen dat heel veel mensen maken, maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je het in 2019 niet uitstelt om te stoppen met uistellen?!

In een wereld waarin aandacht en tijd schaarser zijn dan ooit, is uitstelgedrag voor steeds meer mensen een probleem. Met een overvolle to do-lijst is het zaak om keuzes te maken: wat doe ik eerst en wat kan wachten? Niet iedereen vindt het even makkelijk om aan de slag te gaan met wat belangrijk is; het is verleidelijker om eerst met iets leuks of iets eenvoudigs te starten!

Voor mij is bovenstaande omschrijving redelijk herkenbaar en daarom is het tijd voor een concrete stap voor mij en met mij voor nog veel anderen: ik wil leren stoppen met uitstellen! In de training ‘Stoppen met uitstellen’ in de Mettom Academy krijg je meer informatie over de achtergronden van uitstelgedrag, ontdek je wat voor soort uitsteller je bent en ga je jouw uitstelgedrag te lijf!

Mijn voornemen in 2019 is om te stoppen met uitstellen en dat ga ik proberen door middel van deze training. Ben jij medewerker of klant bij Mettom en zit jij met hetzelfde probleem? Ga jouw uitstelgedrag dan ook te lijf met deze training (en niet nadat je eerst 100 uitwegen hebt gevonden om het niet te doen)! Ik wens mezelf en jou veel succes.

- Gaby Kantelberg, marketing & communicatie bij Mettom Payrolling