Banner
23-10-2017

Mettom Academy: een online omgeving bómvol trainingen!

Mettom staat voor goed werkgeverschap. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak. Daarom kunnen sinds 2 oktober onze medewerkers gebruik maken van de Mettom Academy: een online leerplatform bomvol online trainingen en micro learnings.

Voor deze uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij een samenwerking aangegaan met Studytube. Studytube is het meest eenvoudige en complete leerplatform voor organisaties om een lerende organisatie te creëren en stimuleren.

Omdat wij medewerkers hebben in uiteenlopende branches hebben we gekozen voor een online leerplatform. Binnen de Mettom Academy zijn veel verschillende trainingen te vinden waardoor er altijd een is die past bij de medewerker. Daarnaast biedt de Mettom Academy de nodige flexibiliteit: medewerkers kunnen leren wanneer zij dat willen én waar zij dat willen.

Op dit moment bieden we meer dan 180 korte én lange trainingen. Er zijn bijvoorbeeld korte trainingen over het Office pakket, spelling het stellen van prioriteiten. Ook kunnen onze medewerkers langere trainingen volgen over onder meer social media, het organiseren van evenementen en timemanagement. Tot slot zijn er de zogenaamde Learning Bites. Dit zijn korte, inspirerende filmpjes over actuele onderwerpen.

Wij zijn erg trots op deze uitbreiding van onze dienstverlening en hopen op deze manier onze klanten en natuurlijk onze medewerkers nog beter te bedienen. Wil je meer weten over de Mettom Academy óf wil je weten waaruit het trainingsaanbod bestaat? Neem dan gerust contact met ons op.