Banner
03-01-2018

Mettom Academy: het beste uit jezelf halen in 2018

Een nieuw jaar, tijd om nieuwe doelen te stellen. Het begin van een jaar staat voor veel mensen voor goede voornemens. Stoppen met roken, minder stressen, meer sporten of flink afvallen. Het zijn voorbeelden waarmee we massaal aan de slag gaan maar waar vaak niet zoveel van terecht komt.

2018 is het jaar om door te pakken! Hoe mooi zou het zijn als je jouw doelen voor 2018 zou bereiken? Speciaal voor de Mettom Academy heeft Maarten van der Weijden, voormalig Nederlands zwemmer, een korte training ontwikkeld waarin je leert hoe je jouw doelen kunt bereiken door het beste uit jezelf te halen.

In de training ‘Het beste uit jezelf halen’ neemt Maarten je mee in zijn verhaal. Hij vertelt hoe hij zijn doel behaald heeft door het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt meer inzicht in de aspecten die een rol spelen bij het behalen van je doelen. Door deze training te volgen is de kans groter dat er wél iets terecht komt van jouw goede voornemens. Ben jij een medewerker met vaste uren van Mettom? Neem dan even drie kwartier de tijd om te leren hoe jij het beste uit jezelf kunt halen!

Mettom staat voor goed werkgeverschap. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak. Daarom hebben we voor de medewerkers met vaste uren afgelopen jaar de Mettom Academy in het leven geroepen. Een online leerplatform waar zij meer dan 180 trainingen kunnen volgen, uiteenlopend van een training Excel tot een training Mindfulness. Ben jij zo’n medewerker met vaste uren? Start dan vandaag nog met een training! Geïnteresseerd in onze dienst en benieuwd wat de Mettom Academy kan bieden aan jouw medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op.