Banner
22-05-2018

Is het nou met -d, -t of -dt?

We hebben het allemaal geleerd op de basisschool. Werkwoordvervoegingen in alle soorten en maten: tegenwoordige tijd, verleden tijd, het voltooid deelwoord en nog een aantal andere vervoegingen waar we op een later moment wel mee werken maar waarover velen de regels vergeten.

Veel mensen beleven weinig plezier aan het schrijven van teksten omdat zij twijfelen over de correctheid van de door hen geschreven werkwoorden. “Is het nou met –d, -t of –dt?” is een veelvoorkomende vraag en de regels heb je waarschijnlijk een aantal jaren geleden achter je gelaten. Door de training ‘Correct Nederlands: Is het –d, -t of –dt?’ in onze Mettom Academy leer je opnieuw de regels over verschillende vervoegingen van het werkwoord, weet je eindelijk weer waar ’t (ex)Kofschip voor gebruikt wordt én leer je wat de aandachtspunten zijn bij het vervoegen van, in het Nederlands gebruikte, Engelse werkwoorden.

De training ‘Correct Nederlands: is het nu – d, -t of –dt’ is de eerste stap naar het zelfverzekerd schrijven van professionele en correcte teksten. Want wanneer je de werkwoorden op de juiste manier schrijft, maak je een professionelere indruk op de lezer!

Wil je weten of deze training iets bijdraagt aan de kennis van jouw medewerkers? Of wil je meer weten over de Mettom Academy? Neem dan contact met ons op! Ben je medewerker met vaste uren bij Mettom en denk je dat je iets aan deze training hebt? Hij duurt maar een uurtje, dus je kunt snel je kennis vergroten! Check de training in de Mettom Academy.

- Gaby Kantelberg, marketing & communicatie bij Mettom Payrolling