Banner
22-01-2019

Mettom Happiness, de trots van Karin!

Waarschijnlijk hebben jullie het al gezien: Mettom Happiness is sinds vorige week live. Vanaf nu gaat onze - voorheen - payrolladviseur Karin Vermulst 'door het leven' als Happiness Consultant en ze is er helemaal klaar voor om werkend Nederland een stukje gelukkiger te maken! Hieronder lees je het verhaal achter Mettom Happiness. Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan meteen contact met ons op.

"Wat ben ik trots: Mettom Happiness is eindelijk live en ik mag eindelijk aan de slag met mijn passie! Mettom Happiness is ontstaan doordat ik in mijn eigen tijd vaak mensen wilde inspireren over het volgen van je hart en proactief je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk maar ook te kijken naar wat wij zelf kunnen doen om de wereld een stukje beter te maken.

Allereerst moet je zelf gelukkig zijn voordat je de wereld een stukje beter kan maken. Daarin geloof ik dus ook dat werkgeluk, gezonde voeding, sporten en een juiste mindset belangrijk zijn. Sommige dingen lopen zoals ze lopen, de omstandigheden hebben we zelf niet altijd in de hand maar de manier waarop je ermee om gaat daar kies je zelf voor. Mijn motto in het leven is dan ook ik heb liever spijt van de dingen die ik wel doe dan dat ik ze niet heb gedaan. Dit betekent dus ook risico nemen in het leven!

Een half jaar geleden merkte ik dat ik ook in mijn werk mensen wil inspireren. We werken namelijk ontzettend veel in ons leven dus het is heel belangrijk dat je in je werk je passie volgt! In mijn werk wil ik bijdragen aan de verbetering van een sociaal maatschappelijk probleem. De welvaart hebben we bereikt maar voor ons is het welzijn belangrijker dan ooit.

Ik geloof dat wanneer je binnen organisaties het werkgeluk kan vergroten dit positieve gevolgen heeft op drie niveaus. Wanneer de medewerkers gelukkiger op het werk zijn dan is dit voelbaar door de gehele organisatie, de klanten, leveranciers en dit vertaalt zich weer door in rest van de maatschappij. Hierdoor ervaren medewerkers meer werkplezier en worden ze productiever, met als gevolg minder verzuim en verloop van medewerkers. Daarnaast komen medewerkers met meer energie thuis. Dit zorgt voor een betere sfeer thuis!

Mettom Happiness helpt mensen met het waarmaken van hun ambities door werkgeluk en verbinding. We hebben als doel om werkend Nederland gelukkiger te maken! Middels werkgelukcolleges, werkgeluksessies, werkgelukanalyses en werkgelukcoaching zorgen wij ervoor dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk gaat.

Draag jij ook bij aan gelukkigere medewerkers en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op!"

- Karin Vermulst, Happiness Consultant bij Mettom Happiness