Banner
29-06-2018

Tafelvoetbaltoernooi Mettom: een knallend succes!

Afgelopen donderdagmiddag organiseerden we het eerste Mettom Tafelvoetbaltoernooi! Een toernooi voor ondernemers en werknemers op Strijp-S (maar ook daarbuiten), met als doel om elkaar eens in een informele maar competitieve setting te ontmoeten.

Gezien de recente upgrade van onze gezellige kantine was dit de ideale locatie om 2 tafelvoetbaltafels te huisvesten. Naast onze eigen tafel konden we er gelukkig een lenen van onze bovenburen Madia. Onze eigen tafel wordt vaak gebruikt in onze pauze, dus de teams waarin collega’s van Mettom zaten maakten volgens ons een grote kans om te winnen!

De afgelopen weken hebben we geflyerd op Strijp-S om zo in contact te komen met enthousiaste ondernemers die de strijd aan wilden gaan. Uiteindelijk hebben we maar liefst 12 teams opgetrommeld om een balletje te komen schoppen. Om 16:00u gingen we van start in 4 poules onder het genot van een lekker biertje of frisje. Het niveauverschil tussen sommige teams werd al snel duidelijk maar dat mocht de pret niet drukken.

Nadat alle teams twee wedstrijden in de poule hadden gespeeld volgden de halve finales waarin Club EHVB (Riumssen en Matte! Nande?) het tegen Goodhabitz op mocht nemen. Serge en Matty (Club EHVB) waren helaas geen partij voor Remon en Olle van team Goodhabitz en als snel was de eerste finalist bekend. Tegelijkertijd werd op de andere tafel een wat spannender duel uitgevochten tussen team ZonderTom (Jaimy en Jouke van Madia) en team Pyton bestaande uit Mark en Patrick. ZonderTom bleek toch te sterk waardoor zij het op mochten nemen tegen team Goodhabitz. Een zinderende finale werd het! Lang stonden Remon en Olle voor, maar Jaimy en Jouke lieten het er niet bij zitten en gingen erop en erover. En dat harde werken bleek al snel de moeite waard, gezien zij luttele seconden later de hoofdprijs in ontvangst mochten nemen van Albert. Niets minder dan een prachtige vissenkom met twee schattige goudvissen (Met & Tom). Veel plezier ermee heren!

Al met al was het een erg gezellige middag waarop naast fanatiek tafelvoetballen ook gezellig genetwerkt is onder het genot van een hapje en een drankje. Wij vonden het voor herhaling vatbaar, we gaan dit zeker vaker organiseren!