Banner
26-02-2019

Alle voordelen van Mettom op een rijtje!

Bij Mettom vinden we het belangrijk dat alle ondernemers zich kunnen focussen op hun core business. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat ondernemers de nodige focus kunnen houden en dat zij niet met randzaken omtrent personeel bezig hoeven te zijn. Mettom staat voor goed werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en dus ook constant bezig met onze core business! Hieronder lees je welke voordelen payrolling Mettom jou als groeiende ondernemer zou kunnen opleveren!

  • Kostenbesparing: waarschijnlijk denk je dat dit een leuk lokkertje is maar dat is het echt niet. Omdat wij onze dienstverlening op grote schaal wegzetten en omdat we onze processen verregaand geautomatiseerd hebben kunnen we de kosten omlaag brengen voor jou. Hoe onze kosten opgebouwd zijn lees je trouwens hier.

  • Verzuimrisico buiten de deur: heb jij ooit berekend wat een zieke medewerker kost? Dit kan flink oplopen! Wij nemen de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van je over en begeleiden jouw medewerker bij ziekte.

  • Geen zorgen om pensioen: het pensioen is een absolute primaire arbeidsvoorwaarde voor jouw personeel én het is behoorlijk duur en taaie kost. Wij regelen voor je personeel de pensioenaansluiting en pensioenafdrachten.

  • Opleidingsmogelijkheden voor je personeel: jouw personeel krijgt toegang tot de Mettom Academy. Een online omgeving waar zij meer dan 200 trainingen kunnen volgen. Zo hoef jij je niet druk te maken om opleidingsbudgetten. Wist je trouwens dat wanneer je medewerkers de mogelijkheid biedt om opleidingen te doen zij loyaler zijn? Hierdoor bind je dus je medewerkers aan jouw bedrijf!

  • Mettom Pretpas voor jou en je personeel: wij vinden ontspannen net zo belangrijk als hard werken. Daarom krijgen jij en je medewerkers de Mettom Pretpas van ons. Met deze pas krijg je korting op vele leuke uitjes in heel Nederland.

  • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering: met ons collectiviteitsnummer krijgen je personeelsleden korting op basisverzekeringen én aanvullende verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

  • WGA-aanvullingsverzekering bij arbeidsongeschiktheid: in het kader van inkomenszekerheid een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde voor jouw personeel!

Uiteraard is onze dienstverlening een kwestie van maatwerk. We vertellen jou graag meer over wat we in jouw specifieke geval kunnen betekenen. Wil je meer weten of gewoon een keer sparren? Neem dan gerust contact met ons op!