Banner
30-05-2018

Help! We zoeken een Mettom-fiets op ‘Fiets Naar je Werk Dag’!

Nationale Fiets naar je Werk Dag: een dag waarop werkend Nederland een bijdrage levert aan een beter milieu én ook nog even gezond bezig is. Een deel van onze collega’s bij Mettom levert iedere dag een extra inspanning door op de fiets naar het werk te komen en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Toch missen we nog iets in ons bedrijf waar we op deze speciale dag aandacht voor willen vragen. Je hebt vast al eens een Mettom-auto zien rijden. Onze payrolladviseurs cruisen dagelijks heel Brabant door naar al hun klanten en prospects. Maar wat nou als deze prospects en klanten in en om het centrum van Eindhoven zitten? Ook dan wordt steevast de auto gepakt. Zonde, vinden wij. Daarom is onze vraag aan ons netwerk: ben jij of ken jij een (liefst regionale) partij die bedrijfsfietsen kan leveren die er tiptop en helemaal in Mettom-stijl uitzien? Dan komen wij graag in contact met jou! Ben jij of ken jij degene die wij zoeken? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing en Communicatie door even te bellen (vraag even naar Gaby van Marketing en Communicatie) of te mailen naar communicatie@mettom.nl!

Voor nu wensen we iedereen een hele warme en sportieve ‘Fiets naar je Werk Dag’ en hopen we snel met herkenbare Mettom-fietsen heel Eindhoven te veroveren!

Update 17 juli 2018: we hebben onze enige echte Mettom-fiets op kantoor staan! Vanaf nu kun je 'm dus dagelijks in het centrum van Eindhoven spotten.