Albert van Dommelen

Albert van Dommelen

Payrolladviseur

Albert van Dommelen

Payrolladviseur

Ieder zijn vak! Dat begrijp jij als ondernemer maar al te goed. Wij hebben van werkgeven óns vak gemaakt. Door onze dienstverlening kun jij je focussen op je corebusiness. We gaan verder dan alleen maar ontzorgen door het overnemen van je salarisadministratie. Wíj denken met je mee.

Ik ben fanatiek ultrarunner. Het liefst ren ik de hele dag door de bergen. Ik ga verder waar anderen stoppen. Ook organiseer ik wekelijks hardloop- en trailruntrainingen voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Ik haal voldoening uit het bij elkaar brengen van lopers en het bieden van meerwaarde door goed advies. Als half Spaanse Eindhovenaar ben ik een echte Bourgondiër. Ik mag graag genieten van een lekkere maaltijd met een goed glas bier, het liefst in gezelschap van familie en vrienden.

Binnen Mettom houd ik me bezig met het benaderen van nieuwe klanten. Mijn focus ligt voornamelijk op de sportbranche, de regio Oirschot, Best en Son en Strijp-S. Ik probeer altijd een oprechte meerwaarde te bieden bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Door mijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche, ervaring als leidinggevende en als ondernemer ben ik in staat om me in jou te verplaatsen en oplossingen aan te dragen waar jij echt iets aan hebt!

Werken bij Mettom is werken binnen een ondernemend en dynamisch team. We vullen elkaar goed aan en helpen elkaar wanneer het nodig is.

Ik drink graag een kopje koffie met je, zwart graag, om persoonlijk toe te lichten waarom ondernemen Mettom zoveel makkelijker is!