Cherry Zoontjens - Krak

Cherry Zoontjens - Krak

Juridische zaken

Cherry Zoontjens - Krak

Juridische zaken

Mijn opleiding en werkervaring liggen beide in het arbeidsrecht. In de praktijk houd ik me echter bezig met meerdere rechtsgebieden en bijzondere overeenkomsten. Binnen Mettom fungeer ik als adviseur en uitvoerder voor zowel interne als externe kwesties. Iedere situatie is anders, dat maakt het voor mij veelzijdig en heel uitdagend werk!

In de weekenden ben ik graag buiten om te zwemmen of om te fietsen. Wanneer ik zin heb in een rustig weekend vind ik het fijn om vrienden en familie te ontvangen. Samen eten, drinken en spelletjes doen zijn activiteiten waar je mij blij mee maakt, maar een avondje rustig op de bank is ook zeker geen straf.

Hoewel mijn hart ligt bij het arbeidsrecht verdiep ik mij ook graag in andere accenten. Om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn functie het beste te kunnen uitvoeren volg ik geregeld trainingen en cursussen of woon ik relevante seminars bij. Voordat ik bij Mettom begon was ik werkzaam als arbeidsrechtjuriste en gaf ik werkgevers en werknemers juridisch advies. Binnen Mettom is de uitdaging vele malen groter door onder andere de bijzondere meer-partijen relaties waarbij mijn streven is niet slechts één, maar alle partijen tevreden te houden.

Bij Mettom voel ik mij als een vis in het water. Niet alleen de uitdagende taken maar ook de informele sfeer en gemoedelijkheid maken het voor mij leuk om te werken bij Mettom!