Cherry Zoontjens - Krak

Cherry Zoontjens - Krak

Juridische zaken

Cherry Zoontjens - Krak

Juridische zaken

Mijn opleiding en werkervaring liggen beide in het arbeidsrecht. Ik denk graag mee over het up to date houden van onze juridische documenten en fungeer als adviseur voor zowel interne als externe kwesties. Veelzijdig en uitdagend werk!

In de weekenden ben ik graag buiten om te zwemmen of om te fietsen. Wanneer ik zin heb in een rustig weekend vind ik het fijn om vrienden en familie te ontvangen. Samen eten en spelletjes doen zijn activiteiten waar je mij blij mee maakt.

Mijn hart ligt bij het arbeidsrecht en hier ben ik dan ook een groot deel van mijn tijd mee bezig. Omdat niets zo veranderlijk is als het recht volg ik continu trainingen of cursussen om mijn kennis en kunde actueel te houden. Voordat ik bij Mettom begon was ik werkzaam als arbeidsrechtjuriste en gaf ik werkgevers en werknemers juridisch advies. Binnen Mettom is de uitdaging vele malen groter door onder andere de bijzondere meer-partijen relaties waarbij mijn streven is niet slechts één, maar alle partijen tevreden te houden.

Voor mij is Mettom de perfecte werkgever. Niet alleen de uitdagende taken maar ook de informele sfeer en gemoedelijkheid maken het voor mij leuk om te werken bij Mettom!