Daniel Perez

Daniel Perez

Payrolladviseur

Daniel Perez

Payrolladviseur

Gaat niet bestaat niet! In mijn ogen is eigenlijk alles mogelijk, zolang je er maar echt voor gaat. Wie in zijn hoofd heeft dat hij de Champions League gaat winnen, en er ook zijn best voor doet, maakt zeker een goede kans!

In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals en houd ik ervan om lekker uit eten te gaan. Ik ben regelmatig op het voetbalveld en in de sportschool te vinden en iedere woensdagochtend doe ik mee met de bootcamps die we doen met het team. De belangrijkste bezigheid in mijn vrije tijd is echter het in bedwang houden van mijn hond Bing; een drukke stuiterbal die overal op af vliegt en rent! Wellicht lijkt hij een beetje op zijn baasje.

Met mijn positieve drive probeer ik, samen met mijn collega’s, Mettom iedere dag weer een beetje beter op de kaart te zetten. Ik ben graag commercieel bezig en ben het liefst continu in gesprek met ondernemende mensen. Nieuwe ideeën bedenken en uitwerken is iets waar ik mijn werkplezier in vind.

De informele sfeer bij Mettom zorgt ervoor dat ik nooit chagrijnig naar mijn werk of huis toe ga. Iedereen heeft een andere achtergrond of persoonlijkheid en dat maakt ons heel sterk. Dit breng ik ook zoveel mogelijk over op onze klanten. Ondernemers behouden bij ons alle leuke klusjes van het werkgeven en wij doen voor hen de minder leuke!