Irene Bots – Coopmans

Irene Bots – Coopmans

Payrolladviseur

Irene Bots – Coopmans

Payrolladviseur

De combinatie van het sparren met jou over je bedrijf, het adviseren op HR-gebied en dit verbinden met mijn netwerk is perfect. Dat vind ik ook het allerleukste om te doen!

Ik vind het heerlijk om te sporten, te koken en lekker te eten met vrienden en familie. Daarnaast ben ik als organisatietalent actief bij de Ondernemer Van Het Jaar Verkiezingen Peel Noord en de jubilieumcommissie van Hockeyclub Gemert. Zo leer ik de ondernemers uit deze omgeving op een andere manier kennen.

In mijn rol als relatiebeheerder krijg ik er energie van om mee te denken over een passende oplossing voor jou en je personeel. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en oprechte interesse ga ik graag in gesprek over wat Mettom voor jou kan betekenen. Mijn ervaring als accountmanager bij Randstad en de Rabobank komen hierbij goed van pas. Als ik mijn tanden ergens in zet, dan ga ik er helemaal voor! Ik denk dat deze eigenschap in mijn functie heel belangrijk is.

De reden waarom ik na 10 jaar Rabobank voor Mettom gekozen heb is het enthousiasme en het plezier met elkaar maar ook de persoonlijke aandacht, professionaliteit en betrokkenheid van alle Mettom collega’s. Een werksfeer waar ik helemaal blij van word!