Karin Vermulst

Karin Vermulst

Happiness Consultant

Karin Vermulst

Happiness Consultant

Ik wil met jou als ondernemer een lange termijn relatie opbouwen waarin ik met je meedenk en waarin we echte businesspartners worden!

Naast hard werken houd ik van het bourgondische leven. Lang genieten van een hapje en een drankje hoort daar natuurlijk bij. Mijn vrije dagen steek ik graag in verre reizen. Ik sport veel, houd van lezen, gezond koken en Salsa dansen. Verder ben ik een ondernemend type dus ik verzin altijd wel weer iets leuks om te doen.

Bij Mettom ben ik werkzaam als Happiness Consultant. Ik bied ondernemers, managers of HR-adviseurs, een speciaal consultancy traject aan om het werkgeluk binnen de organisatie vergroten. Dit doen we samen met de medewerkers, ook zij krijgen tools en handvatten om te kijken hoe zij voor zichzelf het werkgeluk kunnen vergroten. Belangrijke onderdelen hierin zijn onder andere dat zij zichzelf beter leren kennen, zichzelf ontwikkelen en daardoor ook groeien. Op deze manier hoop ik mensen te inspireren en een waardevolle bijdrage te leveren aan de vergroting van het werkgeluk!

Ik heb een enorme drive, een passie voor het vak, veel enthousiasme en betrokkenheid bij jou als klant. Ik houd van een transparante en fijne samenwerking waarin ik open sta voor feedback zodat ik me continu kan verbeteren. Hierdoor hoop ik dat jullie, opdrachtgever én medewerker, blij met me zijn. Blije klanten en medewerkers: daar doe ik het voor en door hen ga ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk!