Renske Kunen

Renske Kunen

Operations

Renske Kunen

Operations

Bij Mettom is de werksfeer ontspannen en tegelijkertijd ambitieus. Dit zorgt voor een groeiend bedrijf waar ik het echt naar mijn zin heb!

In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden of familie. Ik vind het heerlijk om gezelschapsspellen te spelen! Daarnaast hou ik van wandelen met mijn hond en een potje squash op zijn tijd. Ik vind het leuk om in de keuken te staan om taarten en allerlei andere zoetigheden te bakken. Ook ga ik graag uit eten. Mijn vriend heeft een eigen restaurant, dus ik moet natuurlijk regelmatig met hem mee om inspiratie voor de nieuwe menu’s op te doen!

Ik heb communicatie en informatiewetenschappen gestudeerd in Tilburg. Na deze studie ben ik tijdelijk als medewerker commerciële binnendienst en recruiter aan het werk geweest. Nu voel ik mij echt op mijn plek als medewerker backoffice bij Mettom. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma loonadministratie gehaald om meer achtergrond te krijgen over de salarisadministratie.

Wat ik leuk vind aan werken bij Mettom is dat de sfeer er heel relaxt is. Iedereen werkt hard, maar er is altijd wel iemand die tijd vrij kan maken om je dingen uit te leggen. Een grapje op zijn tijd hoort er ook zeker bij. Daarnaast is iedereen geïnteresseerd in wat je bezighoudt en dit zorgt voor een fijne werksfeer.