Sergio Payo

Sergio Payo

Payrolladviseur binnendienst

Sergio Payo

Payrolladviseur binnendienst

Het schakelen met ondernemers omtrent ingewikkelde HR-vraagstukken of payrolling geeft mij energie. Specialistenwerk waar ik mijn hand niet voor omdraai!

Ik voetbal graag en als middenvelder beschik ik over een goed inzicht. Dit komt goed van pas bij mijn werkzaamheden bij Mettom. Ik moet dagelijks verschillende zaken analyseren en inschatten hoe ik daarop kan acteren. Mettom en voetbal hebben voor mij dus meer raakvlakken dan je in eerste instantie zou denken!

Binnen Mettom heb ik een adviserende rol omtrent HR-vraagstukken en payrolling. Hierbij adviseer ik zowel klanten als collega’s. Verder ben ik expert op het gebied van de inlenersbeloning, support ik het sales team met inhoudelijke kennis en praktische oplossingen en verzorg ik gedeeltelijk het inwerktraject van nieuwe collega’s. Dagelijks houd ik me bezig met hetgeen ik interessant vind: HR-onderwerpen, payrollen en contacten met ondernemers.

Naast het teamgevoel en de prettige cultuur waar Mettom over beschikt is geen enkele dag hetzelfde. Dit maakt het zo leuk om te werken voor Mettom. De dynamiek in deze organisatie is een fijne omgeving om in te werken. Samenwerken en werken Mettom is dynamisch, sociaal en uitdagend!