Tim Claassen

Tim Claassen

Manager automatisering, ICT en kwaliteit

Tim Claassen

Manager automatisering, ICT en kwaliteit

We streven er iedere dag naar om alles een beetje beter en efficiënter te doen. Als bedrijfskundige geloof ik dat dit noodzakelijk is om het verschil in de markt te kunnen maken.

Iedere woensdag begin ik samen met collega’s de dag met een bootcamp. Als ik niet bezig ben Mettom ga ik graag met vrienden op pad en rijd ik motor. Het liefst ga ik iedere zomer backpacken. Daarnaast is wintersport voor mij een vakantie die ik niet mag overslaan.

Ik ben verantwoordelijk voor de verbetering en borging van innovatie, kwaliteit en efficiency van onze (interne) processen. Alles om ervoor te zorgen dat werkgeven Mettom makkelijker wordt en blijft! Om dit te bereiken automatiseren we zo veel mogelijk repeterende handelingen en kunnen wij datgene doen waar we goed in zijn: jou als klant ontzorgen op het gebied van loonadministratie en HRM. Zo zorgen we samen voor een professionele HRM structuur.

Iedere dag kan ik meedenken over hoe we onze processen efficiënter kunnen maken. Het blijft natuurlijk niet bij denken: ik richt deze processen ook in. Door deze afwisseling is geen dag hetzelfde en blijft mijn werk uitdagend. Dit in combinatie met een leuke, gezellige en gemotiveerde groep collega’s is wat werken bij en Mettom zo leuk maakt.