Banner

WERKEN BIJ METTOM

WERKEN BIJ METTOM

Medewerker backoffice
(32 - 40 uur per week)

Ben je leergierig en op zoek naar een veelzijdige baan? Wil je bij een groeiend en informeel bedrijf werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

’s Ochtends stap je het Videolab binnen, een oud fabrieksgebouw op het bruisende Strijp-S. Eenmaal op je plek start je de dag met het maken van een planning. Nadat er door één van je collega’s (of door jou natuurlijk) koffie is gehaald begin je met het opstellen en controleren van nieuwe arbeidsovereenkomsten. Je verwerkt uiteenlopende mutaties en in de tussentijd krijg je telefoontjes van opdrachtgevers en medewerkers. Je probeert hun vragen, soms na overleg met je collega’s, zo goed mogelijk te beantwoorden.

Eigenlijk is geen dag bij Mettom hetzelfde want je houdt je bezig met veel verschillende taken. In een werksleur kom je bij ons zeker niet! De ene dag ben je bezig met het verwerken van nieuwe opdrachtgevers, regel je dat hun medewerkers zo snel mogelijk hun arbeidsovereenkomst krijgen en de andere dag houd je je meer bezig met het verwerken van mutaties en ben je de vraagbaak voor onze medewerkers. 

Functieprofiel
Wij zijn op zoek naar een startende professional die nauwkeurig en accuraat kan werken. Een persoon die goed in ons informele team past. Verder zien we graag de volgende kenmerken:

  • HBO werk- en denkniveau
  • 0-3 jaar werkervaring
  • Minimaal 32 uur beschikbaar
  • Kennis van de ABU wet- en regelgeving is een pré
  • Kennis van AFAS Profit is een pré
  • Communicatief vaardig, analytisch en organisatorisch sterk

Het aanbod
In eerste instantie bieden we jou deze functie ter vervanging van zwangerschapsverlof. In verband met dit verlof is het belangrijk dat je in juni, juli en augustus geen vakanties gepland hebt. Als jij en wij ons best doen, is er zicht op verlenging. Je krijgt veel ruimte om zelf dingen op te pakken. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Mocht je nog niet genoeg geleerd hebben, dan kan dat ook bij Mettom. Er zijn opleidingsmogelijkheden genoeg. We proberen je gezond te houden met vers fruit van het kantoor en je mag elke woensdag met ons mee gaan sporten (als je wilt, natuurlijk).

Over Mettom
Mettom is een snelgroeiend payrollbedrijf gevestigd in het ondernemende hart van Eindhoven: Strijp-S. Door gebruik te maken van onze dienstverlening nemen wij onze klanten veel administratieve lasten en risico’s uit handen rondom personeel zodat zij de juiste focus weten te behouden en kunnen doen waar ze goed in zijn.

Spreekt bovenstaande vacature je aan?
Stuur je motivatie met CV naar Sietske Erdkamp (s.erdkamp@mettom.nl). Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!