Banner

Wij zijn op zoek naar een casemanager!

Wij zijn op zoek naar een casemanager!

Wij zijn op zoek naar een casemanager!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je kwaliteitsgericht, creatief en heb je het vermogen een goede balans te vinden tussen empathie en zakelijkheid en beschik jij over een goede portie overtuigingskracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mettom is een snelgroeiend bedrijf gevestigd in het ondernemende hart van Eindhoven: Strijp-S. Mettom is een dienstverlenend bedrijf en richt haar dienstverlening  op ondernemers die personeel gaan aannemen of al in dienst hebben. Personeel aannemen gaat gepaard met forse administratieve lasten, regeldruk en risico’s. Door gebruik te maken van onze dienstverlening nemen wij onze klant deze administratieve lasten en  risico’s uit handen zodat hij/zij kan doen waar hij goed in  is. Onze klant verzorgt de werving en selectie en behoudt leiding en toezicht, wij verzorgen de rest.

Functieprofiel
Binnen de rol van Casemanager ben je verantwoordelijk voor het onder controle houden van de verzuimlast. Hieronder zie je de werkzaamheden die horen bij deze functie. Ben jij iemand die graag alles tot de puntjes in orde heeft, graag bezig is, regelt en contact heeft met mensen? Dan past deze functie perfect bij jou!

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en opdrachtgevers betreffende verzuim. Het contact verloopt hoofdzakelijk telefonisch en per mail.
 • Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de Wet Verbetering Poortwachter voor onze arbeidsongeschikte medewerkers.
 • Je voert de regie in het gehele proces (van re-integratie tot herstel) en bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers.
 • Je verzorgt een zorgvuldige en accurate verslaglegging in de verzuimapplicatie.
 • Je overlegt met medewerker, opdrachtgever, de arbodienst, bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en andere interventiepartijen.
 • Je levert een bijdrage aan het creëren van een passende functie daar waar dit tot het verzuimtraject behoort.
 • Je verzorgt de aanvraag van loonkostenvoordelen en –subsidies en verwerkt de verzuimuren in de salarisadministratie.


Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoon die nauwkeurig en accuraat kan werken. Een persoon die goed in ons informele team past. Verder zien we graag de volgende kenmerken:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Bereid om een opleiding te volgen bijvoorbeeld ‘Casemanager regie op verzuim’;
 • Affiniteit met en ervaring in verzuimbegeleiding is een pré, maar geen vereiste;
 • 28-32 uren per week beschikbaar;
 • Communicatief vaardig zowel in woord als in geschrift en cijfermatig onderlegd.


Het aanbod
Je krijgt veel ruimte om zelf dingen op te pakken. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Mocht je nog niet genoeg geleerd hebben, dan kan dat ook bij Mettom. Er zijn opleidingsmogelijkheden genoeg. We proberen je gezond te houden met vers fruit van het kantoor en je mag elke woensdag met ons mee gaan sporten (als je wilt, natuurlijk).

Spreekt bovenstaande vacature je aan?
Stuur je motivatie met CV naar Sietske Erdkamp (s.erdkamp@mettom.nl). Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!