Feest! Mettom Academy bestaat 1 jaar!

Het is feest! De Mettom Academy bestaat vandaag 1 jaar. Nog steeds zijn we meer dan trots op deze uitbreiding op onze dienstverlening. We zien dat steeds meer medewerkers hun weg vinden naar de Mettom Academy en dat zij zich op deze manier weer verder kunnen ontwikkelen. Goed bezig allemaal!

Op dit moment bieden we meer dan 200 korte én lange trainingen aan in onze Mettom Academy. Het aanbod is heel erg uiteenlopend en omdat we medewerkers hebben in veel verschillende branches is er dus altijd wel een training die past.

Om terug te blikken op het afgelopen jaar hebben we de drie meest populaire trainingen van 2018 voor je op een rijtje gezet.

1. AVG Privacy Awareness: een erg actuele training omdat er sinds dit jaar een nieuwe wetgeving is omtrent de bescherming van persoonsgegevens. Deze training maakt je bekend met de AVG. In juni, net nadat deze wet was ingegaan, zagen we dat veel medewerkers deze training volgden. Niet onbelangrijk: als bedrijf ben je verplicht om je medewerkers goed op de hoogte te brengen van de nieuwe privacyregels. Daarom denken we dat deze training zo populair is in onze Mettom Academy! 

2. Excel 2016 basisvaardigheden: een training die voor iedereen die bijvoorbeeld op kantoor werkt echt handig is. Je krijgt namelijk altijd wel een keer te maken met Excel en door deze training leren onze medewerkers alle basisbeginselen van dit programma. Voor velen is Excel een onbegrijpelijk programma: wij denken daarom dat het niet zo gek is dat deze training zo populair is.

3. Feedback geven en ontvangen: binnen deze training leer je op een constructieve manier feedback te geven én leer je omgaan met gekregen feedback. Voor veel mensen is het moeilijk om feedback te geven of om feedback te ontvangen. Door deze training wordt het allemaal iets makkelijker en dat komt de werksfeer waarschijnlijk alleen maar ten goede! 

Ben je medewerker met vaste uren bij Mettom? Dan heb je al toegang tot de Mettom Academy. Neem eens een kijkje. Er zijn trainingen die maar een half uurtje tijd in beslag nemen dus je kunt altijd wel een gaatje vinden. Ben je werkgever en wil je jouw medewerkers toegang geven tot de Mettom Academy of hen stimuleren deze te gebruiken maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Neem dan contact met ons op! 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.