Gerben de Wit

Gerben de Wit

Payrolladviseur

Gerben de Wit

Payrolladviseur

Mensen-mensen zijn goed in het werk dat wij verrichten. Hier geloof ik in. Op het moment dat je oprecht de beste situatie wil creëren voor mensen dan sluit dit feilloos aan op de missie van Mettom.

In mijn vrije tijd ben ik zeer actief met wielrennen en golfen. Dit zijn gelukkig interesses die ik deel met mijn vrouw en twee zoons en ik geniet hier dan ook optimaal van.

Bij Mettom werk ik als sales- en accountmanager. In mijn loopbaan heb ik inmiddels duizenden ondernemers gesproken. Ondernemers die allemaal hetzelfde willen: ontzorging in nevenactiviteiten en risico’s beperken. Een slimme ondernemer houdt zich voor 95% van de tijd bezig met zijn core business. In onze dienstverlening werkt dit trouwens niet anders. We zijn specialist in alle facetten van het werkgeverschap. Het personeel is het hart van de organisaties van onze klanten. Je kunt dit maar beter goed regelen!

Oprechtheid, professionaliteit en transparantie zijn kernwaarden die bij mij passen. Bij Mettom werk ik met mensen-mensen met gezonde ambities. Mettom werkt met winnaars en ik ben blij dat ik deel uit mag maken van dit team vol toppers.