Groeisessie Netwerken een groot succes! - Mettom

Groeisessie Netwerken een groot succes!

Gisterenochtend organiseerden we onze eerste groeisessie over een zeer interessant onderwerp: netwerken! We ontvingen een leuk groepje ondernemers die allemaal wel wat bij wilden leren dus het beloofde een inspirerende ochtend te worden.

… En dat werd het! Niemand minder dan David van Iersel van 24 Uur in Bedrijf vertelde een inspirerend verhaal over de inhoud van netwerken én over de inhoud van zijn platform 24 Uur in Bedrijf. Aan het eind van zijn verhaal waagden twee deelnemers een sprong in het diepe door hun pitch te doen voor de groep en daarna was het tijd voor vragen, koffie en natuurlijk netwerken!

Wij vonden het een zeer geslaagde ochtend en we kijken nu al uit naar de volgende groeisessie op donderdag 29 november. Meer informatie hierover volgt nog. 

Heb je de groeisessie gemist en wil je wel meer te weten komen over netwerken? Download dan hier onze gratis whitepaper met 10 tips voor succesvol netwerken!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.