Karin Vermulst

Karin Vermulst

Payrolladviseur

Karin Vermulst

Payrolladviseur

Ik wil met jou als ondernemer een lange termijn relatie opbouwen waarin ik met je meedenk en waarin we echte businesspartners worden!

Naast hard werken houd ik van het bourgondische leven. Lang genieten van een hapje en een drankje hoort daar natuurlijk bij. Mijn vrije dagen steek ik graag in verre reizen. Ik sport veel en ben een ondernemend type dus ik verzin altijd wel weer iets leuks om te doen.

Bij Mettom ben ik werkzaam als accountmanager. Ik ben verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het ondersteunen van mijn huidige klanten. Binnen Mettom staan jullie als opdrachtgever en medewerker centraal. Werkgeven makkelijker maken, daar ben ik mee bezig.

Ik heb een enorme drive, een passie voor het vak, veel enthousiasme en betrokkenheid bij jou als klant. Ik houd van een transparante en fijne samenwerking waarin ik open sta voor feedback zodat ik me continu kan verbeteren. Hierdoor hoop ik dat jullie, opdrachtgever én medewerker, blij met me zijn. Blije klanten en medewerkers: daar doe ik het voor en door hen ga ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk!