Als het bedrijf waarvoor jij werkt of voor gaat werken de samenwerking aangaat met ons wordt Mettom juridisch gezien jouw werkgever. Je arbeidsovereenkomst, je loonstroken en je salaris ontvang je van ons. Afspraken over bijvoorbeeld de hoogte van je salaris, je werktijden en andere arbeidsvoorwaarden maak je nog steeds met je leidinggevende zelf. Met hem of haar voer je ook je beoordelings- en functioneringsgesprekken. Doordat Mettom specialist is in werkgeven, zijn zaken voor jou gewoonweg beter geregeld!

Waarom kiest mijn bedrijf hiervoor?

Werkgeven is een vak apart. Er zijn veel risico’s en verplichtingen aan verbonden en het brengt een hoop administratie met zich mee. Zaken waar jouw leidinggevende niet helemaal in thuis is. Hij of zij wil het goed regelen voor jou en heeft daarom bewust gekozen voor Mettom. Wij hebben de juiste kennis in huis en nemen jouw leidinggevende dat werk uit handen.

Wij zijn specialist

Bij Mettom werken we enkel met specialisten. Onze mensen staan klaar voor jou om al je vragen te beantwoorden. Als jij het gevoel hebt dat er iets niet duidelijk is of je hebt vragen over bijvoorbeeld je contract kun je bij ons terecht! 

Alleen maar voordelen

Bij Mettom vinden we het heel belangrijk om het werkgeverschap goed in te vullen. JIj blijft werken binnen hetzelfde bedrijf op je eigen vertrouwde plek. Ondertussen profiteer je eigenlijk alleen maar van een aantal voordelen zoals gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Heb je vragen voor ons?

Neem gerust contact op!