Opleidingsplatform GoodHabitz - Mettom

Mettom staat voor goed werkgeverschap. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak. Daarom bieden we bij onze dienstverlening het opleidingsplatform van GoodHabitz aan: een online omgeving met ruim 150 trainingen en masterclasses! Omdat het trainingsaanbod zo uitgebreid is, is er altijd een training die bij je past.

opleidingsplatform-goodhabitz

Opleidingsplatform voor medewerkers én opdrachtgevers

Het opleidingsplatform van GoodHabitz bieden wij aan aan al onze medewerkers maar ook aan al onze opdrachtgevers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er altijd nog iets te leren valt. Medewerkers die bezig zijn met hun ontwikkeling functioneren gewoonweg beter. Ook ondernemers kunnen altijd nog wel iets bijleren: door persoonlijke en professionele ontwikkeling krijg je meer succes!

Altijd en overal toegang, ongelimiteerd!

Als medewerker of opdrachtgever bij Mettom heb je altijd en overal toegang tot het online opleidingsportaal van GoodHabitz. Of je nu wilt leren op de tablet, op je telefoon of op de laptop: het kan allemaal.

Je krijgt ongelimiteerd en gratis toegang dus je kunt alle trainingen wel een keer uitproberen. En met het uitgebreide aanbod zie je dat er altijd een training is die bij je past!

Heb je vragen voor ons?

Neem gerust contact op!

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten