Payroll voor werknemers - Mettom

Als het bedrijf waarvoor je werkt of waar je voor gaat werken de samenwerking aangaat met ons in de vorm van een payroll constructie wordt Mettom juridisch gezien jouw werkgever. Payroll voor werknemers is niets anders dan het volgende: je arbeidsovereenkomst, je loonstroken en je salaris ontvang je van het payroll bedrijf, in dit geval van Mettom. Afspraken over bijvoorbeeld de hoogte van je salaris, je werktijden en andere arbeidsvoorwaarden maak je nog steeds met je leidinggevende zelf. Met hem of haar voer je ook je beoordelings- en functioneringsgesprekken. Doordat Mettom specialist is in werkgeven zijn zaken voor jou, als payroll medewerker, gewoonweg beter geregeld!

Waarom kiest mijn bedrijf voor een payroll constructie?

Werkgeven is een vak apart. Mettom weet dat als geen ander. Er zijn veel risico’s en verplichtingen verbonden aan het werkgeverschap en het brengt een hoop administratie met zich mee. Personeelszaken waar jouw leidinggevende niet helemaal in thuis is. Je leidinggevende wil het natuurlijk wel goed regelen voor jou en heeft daarom gekozen voor Mettom. Bij Mettom hebben we de juiste kennis in huis over het werkgeverschap en we nemen jouw leidinggevende dat werk uit handen.

Hoe werkt payroll voor werknemers?

Wanneer je als payroll medewerker in dienst komt bij Mettom zorgen wij onder andere voor de volgende zaken:

 • Een arbeidsovereenkomst die juridisch gezien goed in elkaar zit
 • Salarisstroken en jaaropgaves
 • Tijdige betaling van jouw salaris, iedere keer op een vaste datum
 • Deskundige begeleiding bij ziekte
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Collectiviteitskortingen
 • WGA-aanvullingsverzekering
 • Kortingen op uitjes in Nederland

Bij Mettom werken we overigens enkel met specialisten. Onze mensen staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Als jij het gevoel hebt dat er iets niet duidelijk is of je hebt vragen over bijvoorbeeld je contract kun je bij ons terecht!

Payroll voor werknemers samen Mettom

Bij Mettom vinden we het heel belangrijk om het werkgeverschap goed in te vullen voor onze payrollmedewerkers. Jij blijft werken binnen hetzelfde bedrijf op je eigen vertrouwde plek. Achter de schermen zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is. Jij profiteert ondertussen van de voordelen van Mettom. Bij Mettom staan we voor goed werkgeverschap: we zorgen voor een professionele basis voor het werkgeverschap en zetten jou samen met het bedrijf waarvoor je werkt op nummer 1! Heb je vragen over de payroll constructie? Of andere vragen over bijvoorbeeld je salarisstrook? Je kunt altijd contact met ons opnemen want wij staan voor je klaar.

Heb je vragen voor ons?

Neem gerust contact op!

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

  9 .4
  9 .4
  Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
  Sluiten