Onze aanpak - Mettom

Het Mettom Stappenplan

Als jij kiest voor een samenwerking Mettom dan kies je voor een samenwerking voor de lange termijn. We nemen graag de rompslomp omtrent jouw personeel uit handen. Zo kun jij de focus houden op je core business. Wil je weten hoe zo’n samenwerking in zijn werk gaat? Hieronder lees je stap voor stap onze aanpak.

Stap 1

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we wat jij nodig hebt en waar je tegenaan loopt. We leggen uit waar wij goed in zijn en we horen graag jouw verhaal. We vinden het leuk om bij je langs te komen maar je bent natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor!

Payroll-constructie-werknemers

Stap 2

Hebben wij je interesse gewekt? Mooi! We maken een passende offerte voor je waarin we niet alleen onze kosten uiteenzetten maar ook onze werkwijze nogmaals uitleggen. Uiteraard staat in deze offerte ook wat er allemaal onder ons tarief valt. 

Stap 3

We komen bij je langs om onze offerte te bespreken. We nemen de offerte samen door en als je vragen hebt kun je deze meteen aan ons stellen. Ons doel is om een helder voorstel neer te leggen. Als je na dit gesprek nog vragen hebt kun je ons natuurlijk altijd bellen!

Stap 4

Heb je ons voorstel nog eens doorgenomen en wil je de samenwerking Mettom aangaan? Geweldig! Wij maken alles in orde zodat niets een langdurige samenwerking in de weg staat. Samen zorgen we voor een HR-structuur die staat als een huis. 

Stap 5

Je kunt je medewerkers inschrijven bij Mettom. Wij zorgen vervolgens voor een arbeidscontract en als dit getekend is, is je medewerker juridisch gezien bij ons in dienst. Het salaris wordt op tijd uitbetaald, wij zorgen voor de verzuimbegeleiding en hij of zij profiteert van verschillende voordelen. 

Stap 6

Je hebt regelmatig contact met jouw vaste contactpersoon bij Mettom. We horen uiteraard graag hoe jij onze dienstverlening ervaart. Jij en je medewerkers kunnen altijd bij ons terecht met jullie vragen. Wij staan voor jullie klaar!

Heb jij ook behoefte aan makkelijker werkgeven?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten