Wat zijn de payroll kosten bij een samenwerking Mettom? - Mettom

Als je personeel in dienst hebt zijn er diverse instanties die je helpen om administratief alles in goede banen te leiden. Denk hierbij aan zaken zoals loonaangifte, salarisverwerking, verzuimverzekering en juridisch advies. Alles bij elkaar is dit een forse kostenpost. Wanneer je een samenwerking aangaat Mettom vallen al deze instanties onder je payroll kosten. Jij betaalt één bedrag en geniet van alle voordelen van Mettom!

welke-payroll-kosten-zijn-er

Op welke payroll kosten moet ik rekenen?

Het payroll tarief van Mettom is waarschijnlijk lager dan je denkt. Wij zetten onze dienstverlening op grote schaal weg en profiteren daardoor van schaalvoordelen. Daarnaast hebben wij onze processen verregaand geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij de kosten van payroll laag houden en flinke kostenbesparingen realiseren. Hieronder zie je hoe onze kosten zijn opgebouwd. Wil je weten wat jouw payrollkosten zijn? Ontdek het met onze payroll calculator!

Wat dekt het payroll tarief?

Ons tarief dekt al jouw personeelskosten zoals werkgeverslasten, verzekeringen en pensioen. Binnen ons tarief zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Dit betekent dat je ook voor bijvoorbeeld verlof,  vakantiegeld en een verzuimverzekering geen extra kosten meer hoeft te maken: dit is allemaal inbegrepen in ons payroll tarief. Daarnaast genieten je medewerkers en jij van verschillende voordelen zoals toegang tot onze Mettom Academy, de Mettom Pretpas en collectiviteitskortingen. Hieronder zie je exact hoe onze payroll kosten zijn opgebouwd. Wil je weten wat de payrollkosten voor jouw personeel zijn? Bereken het met onze payroll calculator.

Het brutosalaris is het salaris dat een medewerker verdient voordat alle belastingen en premies er af zijn gehaald. Dit moet minimaal het minimumloon zijn en je dient rekening te houden met eventuele afspraken in de voor jou geldende cao. Het brutosalaris is voor zowel jou als voor Mettom precies hetzelfde. De werkgeverslasten waar je mee te maken hebt bestaan uit verschillende sociale premies (WW, ZVW, WAO/WIA, gedifferentieerde premie WHK). Verder heb je te maken met de opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld en heb je kosten voor het afsluiten van een pensioenregeling en werkgeversbijdrage pensioen. Voor jouw medewerker sluit je een verzekering af voor bijvoorbeeld ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast is een contract met een arbodienst verplicht als je werkgever bent. Houd rekening met een aantal andere kosten voor bijvoorbeeld het laten opmaken van contracten, de salarisverwerking en de kosten van de loonstroken voor jouw medewerkers. Daarnaast kun je denken aan het bieden van opleidingen aan je medewerkers. Het brutosalaris is het salaris dat een medewerker verdient voordat alle belastingen en premies er af zijn gehaald. Dit moet minimaal het minimumloon zijn en je dient rekening te houden met eventuele afspraken in de voor jou geldende cao. Het brutosalaris is voor zowel jou als voor Mettom precies hetzelfde. Ons tarief dekt de verschillende kosten die je normaal zelf zou moeten betalen. Op andere kosten hoef je bij ons niet te rekenen want binnen ons tarief zijn echt alle bijkomende kosten inbegrepen. Omdat wij onze dienstverlening op grote schaal wegzetten en onze processen verregaand hebben geoptimaliseerd ben je in de meeste gevallen goedkoper uit dan je denkt. Wij kunnen dus flinke kostenbesparingen realiseren voor jou en je bent goedkoper uit dan wanneer je zelf aan de slag gaat met je personeelszaken!

Benieuwd wat payrolling voor jouw organisatie oplevert?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten