De voordelen van Mettom - Mettom

De voordelen voor de werkgever

Bij het aannemen van personeel komt veel kijken. Wanneer je kiest voor een samenwerking Mettom kies je voor de perfecte oplossing. Wij zorgen voor een juiste personeels- en salarisadministratie, dat het salaris op tijd wordt overgemaakt en dat juridisch alles in orde is. Ook vermijd je verschillende risico’s die horen bij het werkgeverschap! 

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

Ziekteverzuim

Mettom neemt de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van jou over. Zo krijg je niet te maken met hoge verzuimkosten.

Wijzigende wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is continu in beweging. Wij zijn altijd op de hoogte van wijzigingen.

Pensioen

Het afsluiten van een pensioenregeling is duur en vooral taaie kost. Mettom zorgt voor de aanmelding van je medewerkers en voor de pensioenafdrachten.

Administratie

Mettom neemt het contractbeheer, de personeels- en salarisadministratie en aanmelding bij diverse instanties van je over.

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Door onze dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

De voordelen voor de medewerker

Wanneer je een arbeidsovereenkomst krijgt van Mettom verandert er voor jou eigenlijk niet zo veel. Op jouw contract staat onze naam en ook je salaris wordt overgemaakt door Mettom maar je blijft werken binnen hetzelfde bedrijf op je eigen vertrouwde plek. Ondertussen kun je rekenen op de volgende voordelen. 

GoodHabitz

Je krijgt toegang tot ons online opleidingsportaal van GoodHabitz. Hier kun je meer dan 150 trainingen volgen om je verder te ontwikkelen!

Mettom Voordeelplatform

Op het Mettom Voordeelplatform krijg je korting op uitjes, restaurants, wellness, sport en producten voor thuis!

Pensioenregeling

Als je via Mettom werkt zorgen wij voor een pensioenregeling voor jou. Dit is dus meteen goed geregeld.

WGA Aanvullingsverzekering

Wanneer je langdurig arbeidsongeschikt raakt vullen wij jouw uitkering aan zodat een eventuele inkomensterugval deels opgevangen wordt. 

Collectieve personeelsvoorzieningen

Je krijgt korting op jouw zorgverzekering bij een aantal zorgverzekeraars. Deze korting loopt op tot 15%.  

Begeleiding bij ziekte

Als je ziek wordt bieden wij deskundige begeleiding. We houden contact met jou en zorgen samen dat je snel weer beter bent!  

Strakke salarisadministratie

Je hoeft nooit op je salaris te wachten want wij zorgen voor een tijdige uitbetaling van jouw loon.  

Kennis van HR

Als je HR-gerelateerde vragen hebt kun je bij ons terecht. Onze specialisten geven graag antwoord op jouw vragen.  

We leggen het graag nog eens uit :)

Overtuigd van de voordelen van Mettom Payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten