Mettom zorgt voor arbeidscontracten en salarisstroken die goed in elkaar zitten, dat het salaris van jouw medewerkers op tijd wordt overgemaakt, voor pensioenafdrachten en een deskundige en professionele begeleiding bij ziekte van je medewerkers.
Wat houdt payroll in?

Bij Mettom
ben je af van:

Verzuim

Verzuim

Mettom neemt de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van jou over. Zo krijg je niet te maken met hoge verzuimkosten.
Wijzigende wet- en regelgeving

Wijzigende wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is continu in beweging. Wij zijn altijd op de hoogte van wijzigingen.
Pensioen

Pensioen

Het afsluiten van een pensioenregeling is duur en vooral taaie kost. Mettom zorgt voor de aanmelding van je medewerkers en voor de pensioenafdrachten.
Administratie

Administratie

Mettom neemt het contractbeheer, de personeels- en salarisadministratie en aanmelding bij diverse instanties van je over.

Meer weten over
onze aanpak?
Lees het hier

Wat leveren wij:

Gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.
Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.
Kostenbesparing

Kostenbesparing

Door onze dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.
Tevreden medewerkers

Tevreden medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Geïnteresseerd
in onze diensten?
Maak een afspraak