Werkgeven is een vak apart. Mettom weet dat als geen ander. Wij nemen het juridisch werkgeverschap van je over maar je medewerker blijft alleen bij jou werkzaam. Payroll betekent voor ons niet alleen dat we de salarisadministratie van je overnemen. Bij ons kun je rekenen op een echte samenwerking.

Geen gedoe

Mettom zorgt voor arbeidscontracten en salarisstroken die goed in elkaar zitten, dat het salaris van jouw medewerkers op tijd wordt overgemaakt, voor pensioenafdrachten en een deskundige en professionele begeleiding bij ziekte. Jij hoeft je hier geen zorgen meer over te maken!

Wij zijn specialist

Bij Mettom werken we enkel met specialisten. Onze payrolladviseurs staan klaar voor jou om je vragen over het werkgeverschap en je medewerkers te beantwoorden. Daarnaast hebben we verschillende HR-medewerkers, een jurist en verzuimbegeleiding in huis zodat we als externe HR-afdeling kunnen fungeren voor jouw bedrijf. 

Alleen maar voordelen

Wij zijn er voor advies en begeleiding op HR-gebied, of om gewoon even te sparren. Je laat de complexiteit rondom het werkgeverschap aan ons over zodat jij de focus kunt houden op je core business. Ook voor jouw medewerkers zijn er eigenlijk alleen maar voordelen: zij kunnen rekenen op interessante secundaire arbeidsvoorwaarden bij Mettom die je zelf wellicht niet had kunnen bieden.

Meer over Onze payrolldienstverlening

Benieuwd of payroll ook voor jouw organisatie de slimste optie is?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.