Op weg naar de top!

De weg naar de top is een hele mooie maar ook bijzondere weg. In bijna 7 jaar Mettom weten wij daar alles van. Door onze dienstverlening helpen wij mensen met het waarmaken van hun ambities. Middels het delen van kennis, het linken van personen en lokale betrokkenheid voelen wij als een echte collega.

Sinds september zijn wij naast collega op de werkvloer ook trotse supporter van Elodie Kuijper. Een 18-jarige veldrijdster die als ambitie heeft over drie jaar wereldkampioen te zijn. In samenwerking met Talent Empowerment dragen wij bij aan haar ‘Road to Excellence’. Talent Empowerment (TE) begeleidt jong toptalent in verschillende sporten in hun Road to Excellence. Hun ultieme doel? De allerbeste worden in hun sport! In een allesomvattend talentbegeleidings- en ontwikkelingsprogramma, biedt TE aanvullende begeleiding, support en financiën om het maximale uit de sportieve en maatschappelijke carrière van de sporter te halen. Onderdeel van deze  dienstverlening is mental coaching, voedingsadvies, loopbaan coaching en sponsorbegeleiding.

Deze Road to Excellence vraagt veel van Elodie en daarom zijn supporters onmisbaar. Gedurende de hoogtepunten, maar juist ook tijdens dieptepunten zijn wij nauw betrokken bij de weg naar de top. Door onze bijdrage kan Elodie gebruikmaken van al die verschillende dienstverleningen welke bij TE worden aangeboden. Bijzonder hè?

Wij hebben super veel zin in dit traject, zet hem op Elodie

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.