Irene Bots - Coopmans - Mettom

Irene Bots – Coopmans

Payrolladviseur

De combinatie van het sparren met jou over je bedrijf, het adviseren op HR-gebied en dit verbinden met mijn netwerk is perfect. Dat vind ik ook het allerleukste om te doen!

In mijn vrije uren ben ik actief als trainer/coach bij mijn jongste dochter op het hockeyveld, vaste fan langs de lijn van het voetbalveld bij mijn zoon en enthousiaste supporter van mijn (internationaal) hip hoppende dochter. Daarnaast vind ik het heerlijk om zelf te sporten, te koken en te borrelen met vrienden en familie.

In mijn rol als relatiebeheerder krijg ik er energie van om mee te denken over een passende oplossing voor jou en je personeel. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en oprechte interesse ga ik graag in gesprek over wat Mettom voor jou kan betekenen. Mijn ervaring als accountmanager bij Randstad en de Rabobank komen hierbij goed van pas. Als ik mijn tanden ergens in zet, dan ga ik er helemaal voor! Deze eigenschap is in mijn functie heel belangrijk.

De reden waarom ik na 10 jaar Rabobank voor Mettom gekozen heb is het enthousiasme en het plezier met elkaar maar ook de persoonlijke aandacht, professionaliteit en betrokkenheid van alle Mettom collega’s. Een werksfeer waar ik helemaal blij van word!

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten