Rebecca van der Ven - Mettom

Rebecca van der Ven

Automatisering en procesoptimalisatie

Stil zitten is voor mij lastig, er is altijd wel iets waar aan gewerkt kan worden of dat beter kan. Mijn hoofd is daarom ook altijd aan het plannen en lijstjes aan het maken. En hoewel ik in mijn vrije tijd veel aan het klussen ben in of rondom het huis, houd ik er ook heel erg van om in de natuur te zijn, een wijntje te drinken of lekker te eten. Want voor mij is niets zo belangrijk als goed kunnen eten en drinken en het liefst in een goed restaurant!

Waar ik thuis graag de puzzel oplos, doe ik dat in mijn werk ook graag. Want de wereld verandert continu, er is steeds meer mogelijk en ook de behoefte van de klant verandert. Hoe onze processen en systemen daar zo nauw mogelijk op aan kunnen sluiten, dat is de uitdaging die ik elke week aan ga. Het liefst doe ik dat samen met de klant en met mijn collega’s.

Ik doe alleen dingen in het leven waar ik gelukkig van word en wil alleen relaties aangaan waarin beide partijen er energie van krijgen. Zodra ik het kantoor bij Mettom binnenstapte was het gevoel dan meteen goed. Mettom is een jong bedrijf, vindt goed werkgeven belangrijk en de waardering in de mens wordt op een hele mooie manier geuit. Daarnaast wil Mettom net een stapje verder gaan dan de standaard.

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten