Banner

Hovenier gezocht! Payroll voor hoveniers

Hovenier gezocht! Payroll voor hoveniers

Als hovenier zie je veel pieken en dalen in opdrachten. Afhankelijk van het seizoen is het heel druk en soms rustig. Door de aantrekkende economie merk je echter dat je het steeds drukker krijgt als hovenier. De opdrachten liggen de laatste tijd voor het oprapen maar kun je het nog wel bijbenen? Eerder redde je het nog wel in je eentje maar het gaat nu zo goed dat dat vaak niet meer lukt: je staat op het punt om mooie opdrachten te weigeren omdat je als drukbezette hovenier geen tijd meer hebt voor nieuwe klanten! Zonde, maar herkenbaar?!

Vacature hovenier! Je eerste medewerker

In verband met de toenemende drukte besluit je om een medewerker aan te nemen. Een hovenier die jou kan helpen om nog meer werk te verzetten! Het vinden van de juiste medewerker is in de huidige markt nog niet eens het makkelijkste. Bij veel hoveniers zoeken ze op dit moment medewerkers. Maar heb je eenmaal de juiste medewerker gevonden, dan ben je er nog niet: als je hem of haar gevonden hebt komt er nog veel bij kijken. Jouw medewerker moet een goed contract krijgen, iedere maand een salarisstrook ontvangen én het salaris op tijd gestort krijgen. Daarnaast moet je goede begeleiding kunnen bieden bij ziekte van je medewerker én rekent hij of zij waarschijnlijk ook op gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden

Hoveniers als beste werkgevers samen Mettom Payrolling

Omdat je als vakman of vakvrouw bezig moet zijn met waar je goed in bent (en met wat je het leukste vindt) is de payroll dienstverlening die Mettom biedt een perfecte oplossing voor jou!  Mettom is specialist in werkgeven. Als jij als hovenier samenwerkt Mettom weet je dus zeker dat de personeelszaken voor jouw medewerkers goed geregeld zijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de administratie omtrent jouw medewerkers en kunt je focus houden op waar jij goed in bent: het maken van de mooiste tuinen samen met jouw medewerkers. Je wil natuurlijk niet dat je medewerkers bij je weggaan doordat de personeelszaken niet geregeld zijn. Niet nadat je net een zware zoektocht gehad hebt naar de perfecte medewerker. Samen zorgen we ervoor dat je een goede werkgever bent én blijft!

Wil je weten wat wij in jouw specifieke geval voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!