Payrolling Oosterhout, payrollbureau Oosterhout - Mettom
wat-is-payrolling-oosterhout

Wat is payrolling Oosterhout?

Wij nemen met payrolling Oosterhout alle rompslomp omtrent het werkgeverschap uit handen. Jij werft zelf de juiste medewerker, Mettom regelt de rest. Van arbeidscontract tot verloning, van verzuimbegeleiding tot pensioenafdracht. In feite verkopen wij met payrollen in Oosterhout gewoon gemak, niks meer en niks minder. Op deze manier kun jij doen waar je goed in bent en tegelijkertijd kunnen jouw medewerkers rekenen op een professionele basis als het gaat om hun dienstverband.

voordelen-payrolling-oosterhout

De voordelen van payrolling in Oosterhout

Mettom is als payrollbureau bij Oosterhout specialist in alles wat komt kijken bij het werkgeverschap. Het allerbelangrijkste ben jij als klant maar daar hoort jouw personeel natuurlijk gewoon bij. Als het gaat om werkgeverschap willen wij dat alles perfect geregeld is voor jouw medewerkers. Wij willen het beste voor jouw personeel. Daarom regelen we alles van A tot Z. Door als ondernemer in Oosterhout te payrollen Mettom krijgen jij en je medewerkers te maken met de volgende voordelen.

Mettom ben je af van:

Ziekteverzuim

Ziekteverzuim

Mettom neemt de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van jou over. Zo krijg je niet te maken met hoge verzuimkosten.

Wijzigende <br>Wet- & Regelgeving

Wijzigende
Wet- & Regelgeving

De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is continu in beweging. Wij zijn altijd op de hoogte van wijzigingen.

Pensioen

Pensioen

Het afsluiten van een pensioenregeling is duur en vooral taaie kost. Mettom zorgt voor de aanmelding van je medewerkers en voor de pensioenafdrachten.

Administratie

Administratie

Mettom neemt het contractbeheer, de personeels- en salarisadministratie en aanmelding bij diverse instanties van je over.

Wij beloven:

Gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden
medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Is payrollen Mettom iets voor jou als Oosterhoutse ondernemer?

Is payrolling Oosterhout de perfecte oplossing voor jouw bedrijf? Wil jij af zijn van alle rompslomp die komt kijken bij werkgeverschap? We praten je graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden voor jouw bedrijf in Oosterhout.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten