De meeste ondernemers in de marketingbranche zijn ondernemer geworden vanuit hun passie voor het vak. Je bent een creatief en strategisch mastermind en jij wilt écht doen waar je goed in bent! Kun jij echter wel wat hulp gebruiken met zaken waar je minder verstand van hebt? Bijvoorbeeld personeelszaken?

Ontdek hoe jouw personeelszaken geregeld zijn…

Wanneer je als ondernemer groeit met je bedrijf en je gaat personeel aannemen zijn personeelsadministratie, ziekteverzuim en HR waarschijnlijk geen zaken waar jouw bloed sneller van gaat stromen. Ben je benieuwd hoe jij je personeelszaken nu geregeld hebt? Ontdek het met de Mettom Quickscan en ontvang direct een gratis rapportage.

Wij regelen jouw personeelszaken.


Onze klanten zijn ondernemers. Wij zijn ondernemers. Mettom begrijpt als geen ander dat jouw core business alle aandacht verdient en dat het fijn is om een hele HR-afdeling tot je beschikking te hebben. Wij denken met onze klanten vooruit. Wil je eens vrijblijvend sparren?

Waar wij jou onder andere mee helpen

Pensioen

Wist je dat 1 op de 5 werkgevers in jouw branche geen pensioen biedt aan haar medewerkers! Maar dat een pensioenvoorzienig door jong en oud wordt gezien als één van de meeste belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden? Het afsluiten van een pensioenvoorzienig voor een klein aantal medewerkers is een kostbare aangelegenheid. Toch kun je door het bieden van een pensioenregeling het verschil maken en zo de juiste medewerkers werven en behouden…

Ziekteverzuim

Wist je dat zodra de ziekmelding van jouw medewerker binnenkomt de kostenteller voor jou als ondernemer begint te lopen. Een medewerker die ziek thuisblijft kost je al gauw 250 euro per dag. Je moet de stappen volgen van de Wet Verbetering Poortwachter en loopt het risico dat jij het salaris gewoon moet doorbetalen aan je medewerker. Tot wel 2 jaar lang.

Focus houden

Waarschijnlijk heb je als ondernemer veel verschillende taken en moet je creatief omgaan met tijd en geld. Echter, met een goed bedrijfsplan en een ondernemende mindset krijg je het waarschijnlijk steeds drukker. Groeit bij jou de behoefte om personeel aan te nemen of heb je het steeds drukker met personeelszaken? Werkgeven is volgens ons een vak apart lees hier wat een payrollconstructie voor jou kan betekenen.

Een greep uit onze klanten…

Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.