SportsLounge 1988: een mooie samenwerking in het PSV Stadion! - Mettom

SportsLounge 1988: een mooie samenwerking in het PSV Stadion!

We hebben iets te vieren! Vorig jaar rond deze tijd gingen we de samenwerking aan met SportsLounge 1988, een laagdrempelig businessconcept in het PSV Stadion. Alweer een jaar geleden en we zijn nog steeds enthousiast over dit mooie concept. Rob vertelt je graag waarom we vorig jaar voor SportsLounge 1988 kozen. 

“Via Hub Janssen, een relatie van ons, kwamen we vorig jaar tijdens de oprichting in aanraking met SportsLounge 1988. Ik was meteen enthousiast. Er zijn in het PSV Stadion niet zoveel businessclubs met een laagdrempelig karakter. Dit was iets waar ik wel naar op zoek was. Mettom is een persoonlijk bedrijf en dat willen we in alles uitstralen. Een businessclub waar een driedelig pak de dresscode is was dus niks voor ons. Gelukkig is dit bij SportsLounge 1988 helemaal anders. We voelen ons hier thuis en we komen hier graag en dat geldt ook voor onze relaties en klanten. Zij zijn na een bezoek aan een wedstrijd altijd enthousiast, net als wij overigens. SportsLounge1988 staat voor sports, business en fun in het PSV Stadion. Een motto waar wij ons helemaal in kunnen vinden en waar we met z’n allen heel enthousiast van worden. We kijken uit naar een succesvol seizoen 2019 – 2020!”

SportsLounge 1988 is vorig jaar opgericht door ondernemerstrio Hub Janssen, Kees Lepelaars en Marton Wolterink in de overtuiging dat een businessclub ook laagdrempelig en gemoedelijk kan zijn. Het moest een soort café worden waar (regionale) ondernemers elkaar ontmoeten, waar zij voetbal kunnen kijken met hun gasten én waar zij veel plezier kunnen maken. Dat is ze zeker gelukt! Afgelopen jaar hebben we, samen met onze relaties en klanten, genoten van de wedstrijden en de relaxte sfeer die in de SportsLounge hangt en we kijken met het hele team uit naar een mooi vervolg van deze samenwerking!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.